Acasă / Cursuri / Sondaj: integrarea noilor tehnologii în educație

Sondaj: integrarea noilor tehnologii în educație

Centrul Syene pentru Educație și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii realizează o cercetare privind utilizarea tehnologiilor informației și comunicațiilor în procesul de procesul de predare – învațare – evaluare. Cercetarea se desfășoară în cadrul proiectului “Politici publice pentru Educație (EDUPOL)”, co-finanțat prin Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Fie că sunteți profesori, fie că sunteți părinți, vă invităm să participați la această cercetare prin completarea unui chestionar disponibil la adresa: http://educatietic.questionpro.com/ Dorim sa aflăm cum evaluați infrastructura IT a școlii în care învață copilul dvs. /predați (calculatoare, acces la Internet, acces la cărți în format electronic etc.),  cum folosesc profesorii infrastructura IT în activitățile educaționale, cât timp și pentru ce pot folosi elevii echipamentele electronice, cum arată, în viziunea dvs. o lecție interactivă. 

Chestionarul poate fi completat până la data de 7 octombrie 2018.

Acest chestionar nu strânge date cu caracter personal, ci exclusiv informații de ordin statistic și opinii ce nu pot conduce la identificarea respondenților. Completarea chestionarului durează 10-12 minute și este conceput în mod distinct în funcție de publicul căruia i se adresează: părinți, respectiv profesori.

Vă rugăm să completați chestionarul accesând următorul link: http://educatietic.questionpro.com/

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitati: www.fonduri-ue.ro www.fonduriadministratie.ro Conţinutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.

Citește și

Rețeaua EduPol pentru susținerea reformei în educație

Asociația Centrul Syene pentru Educație (www.syene.ro) și Asociația pentru Economia Cunoașterii (www.cunoastere.org) anunță lansarea proiectului …