Acasă / Noutăți / Sesiunile de etică și conformitate: Frauda în timpul CoViD-19

Sesiunile de etică și conformitate: Frauda în timpul CoViD-19

European Ethics & Compliance Association, în parteneriat cu Centrul Syene pentru Educație și Centrul de Cercetări Avansate în Management și Etică Aplicată, găzduiește o nouă serie de evenimente denumite „Ethics & Compliance Lunch Sessions”. Primul nostru invitat a fost Martin Woods, fost ofițer de poliție și #whistleblower. Martin este unul dintre cei mai importanți experți internaționali în prevenirea și combaterea spălării banilor. El este cunoscut și sub numele de „Wachovia Whistleblower”, deoarece în 2008, după propriile sale cuvinte, a făcut un pas mai departe decât colegii săi și a sesizat încălcările legii.

Prima sesiune a avut loc în data de 09 Decembrie 2020, de Ziua Internațională Anticorupție. Motto-ul zilei a fost “RECOVER with INTEGRITY” de aceea discuția a avut drept teme: oportunitățile de fraudă (în special online) oferite de criza sanitară, implementarea legislației privind prevenirea și combaterea spălării banilor și funcționarea sistemelor de avertizare în interes public. Martin Woods a oferit și câteva soluții pentru promovarea avertizării în interes public: recompensarea financiară avertizorilor și sancționarea organizațiilor care nu protejează avertizorii în interes public. Toată discuția (limba engleză) poate fi urmărită mai jos.

Ethics & Compliance Lunch Sessions #Fraud in times of #CoViD19

European Ethics & Compliance Association, in partnership with Centrul Syene pentru Educatie and Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics, will host a new series of events called “Ethics & Compliance Lunch Sessions”. Our first guest is Martin Woods, former police detective and #whistleblower.

Publicată de European Ethics & Compliance Association pe Miercuri, 9 decembrie 2020

Citește și

Educație digitală pe întreg parcursul vieții

In data de 09.12.2020, Centrul Syene pentru Educație în colaborare cu Asociația “Ține de Noi” …